Beléptető és Munkaidő nyilvántartó rendszerek

Beléptető rendszer

Belépési pontok felállításával szabályozhatjuk egy komplexumban a mozgásokat. Számos ezköz biztosíthatja a korlátozást, forgovillák, ajtó, sorompó, stb.

akár térképes megjelenítés

A beléptetési pontok lehetnek 1 vagy 2 irányú ami azt jelenti, hogy kifele is csak az azonosítást követően tudunk átjutni az adott belépési ponton. Erre azért is lehet szükség mert egy adott esetben tudjuk, hogy a dolgozó vagy a vendég éppen hol tartozkodik, például tűz esetén.

A beléptetés több azonosítási formában is történhet pin kód vagy proxy kártyás vagy akár a kettő kombinációja. A beléptető rendszer minden esetben egyéni igények alapján tervezéssel és az ügyfél igényeinek egyeztetésével kezdődik.

A Jantar beléptető termékei elérhetők a Live Control Security Kft kinálatában.

Jantar munkaidő nyilvántartás

 

Csökkenti a munkaerőköltségeket, optimalizálja a munkaidőt

Az alkalmazottak munkaidejének egyszerű és átlátható rögzítése.

 

A munkaidő optimalizálása, a munkaerőköltségek csökkentése, de a munkavállalók túlterhelésének megelőzése érdekében egyre több cég vezet be munkaidő-nyilvántartó rendszert. Munkaidő nyilvántartással a vállalat jelentős megtakarítást érhet el, miközben leegyszerűsíti a humánerőforrás-gazdálkodást.

 

Klasszikus munkaidő-nyilvántartási rendszer

  1. Regisztráció a vezérlőn
  2. Eseményrögzítés – szerver átvitel és válasz
  3. Szerver munkaidő-nyilvántartó szoftverrel

Mobil idő regisztráció

  1. Regisztrálás a Codeks Mobility-vel
  2. Események rögzítése és továbbítása szerverre
  3. Codeks Szoftver és Codeks Virtual Card és Codeks Virtual Controller kiegészítők

 

A Codeks Mobility mobilalkalmazáson keresztül csak azok a munkatársak regisztrálhatnak munkaidő-nyilvántartási eseményeket, akiknek Codeks Virtuális Kártyája van hozzárendelve a rendszerben.

 

Időregisztráció az NFC funkcióval távoli helyeken és több alkalmazott számára

A Codeks Mobility alkalmazás számos felhasználási területtel rendelkezik. A mobil eszközök NFC funkcióját használva a Codeks Mobility mobilalkalmazáson keresztül lehetőség van a JANTAR NFC SPOT pont segítségével távoli helyeken dolgozók munkaidejének regisztrálására. A Codeks Mobility mobilalkalmazáson keresztül több alkalmazott regisztrálása is lehetséges egy mobileszközön.


A Jantar munkaidő nyilvántartó termékei elérhetők a Live Control Security Kft kínálatában.

Keresse munkatársunkat Elérhetőség