Bemutatkozás

A sokéves tapasztalatra szert téve észrevettük és tapasztaltuk, hogy a legjobb védelmet akkor lehet biztosítani ha több területet egyessítűnk.

Például :Behatolásjelző és távfelügyelet, Biztonsági őr és zárt láncú megfigyelő rendszer, Stb. . Ezek kombinálása valódi védelmet nyújthat, persze a baj így is bekövetkezhet de a felderítés és a tettenérés ezen esetekben nagyobb eséllyel valósul meg.

Cégünk a növekedésnek és a piacelvárásának megfelelve bővítettük vállalkozásunkat villanyszerelési ágazattal. Szakembereket gondosan válogattuk, hogy ezen a területen is a legjobbat nyújthassuk. És ezeket a ügyfelek visszaigazolása alapján is tapasztaljuk.

A Live Control Security Kft 100%-ban magántulajdonban lévő cég.

Minőségi anyagok felhasználása mellett nagy gondot fordítunk munkatársaink szakmai felkészültségére továbbképzéssel és a megjelenő új rendszerek megismerekésével, hogy ügyfeleinknek a rendszer ne egy rémálom ha nem egy megbízható eszköz legyen a mindennapokban.

Amennyiben ezen területen keres megbízható Partnert, kérjük nézze végig a weboldalunkat és vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal.

Live Control Security Kft.

Székhely: 1149 Budapest Mexikói út 11/A

GOOGLE MAP

 Iroda: 1097 Budapest Füleki u.7 Fsz.417.
GOOGLE MAP

 

Elérhetőségeink:

Telefon:
+36 30 270 4565

E-mail:
Központi: livecontrol@livecontrol.hu
Könyvelés: konyveles@livecontrol.hu