Szolgáltatások riasztó rendszerek esetén

Vagyonvédelem területén igen elterjedt a riasztó rendszerek telepítése mind intézményekbe mind magán lakásokba, nyaralókba stb.

Sajnos sokan csak azután gondolkodnak a vagyon biztonságukról ha már bekövetkezett a baj és betörtek hozzájuk.

Cégünk vállalja riasztó rendszerek telepítését, karbantartását, szakember gárdával.

Általunk forgalmazott és telepített rendszerekre 1 év garanciát vállalunk, ennek letelte után is vállaljuk a rendszerek karbantartását esetleges bővítését, javítását. Javasolt rendszerek magánlakásokba kisebb irodákba közületeknek a Paradox és a DSC riasztó családokat melyek több típussal rendelkeznek mind kiépíthető zónaszámuk mind vezetékes vagy rádiós jellegük. A nagyobb közületeknek vagy esetleg magasabb védelmi fokozattal bíró objektumoknak a Premier, ATS rendszereket javasoljuk.

A rendszerek kiépítése minden alkalommal egy előzetes felmérést igényel mivel az eszközök és más paraméterek megismerése fontos, hogy a rendszer később ne csak fel legyen szerelve hanem jól és megbízhatóan működjön. Rendszereink kivitelezésénél különösen figyelünk, hogy a MABISZ szabványnak megfeleljen és hogy külső beavatkozás esetén a rendszer azonnal jelezzen. Ezért is fontos, hogy riasztórendszer telepítésnél amit mindig javaslunk a távfelügyelet, mely minden esetben küldi a jelzést így nem leszünk kiszolgáltatottak akár egy áramszünet esetén ha távol vagyunk. Telepítést követően kollégáink a felhasználót kioktatják a rendszer használatáról és segítenek beállítani a felhasználói kódokat úgy, hogy azt csak a felhasználó ismerje.

Amennyiben riasztó rendszert telepíttetne kérje ingyenes árajánlatunkat.